PRIJSINFORMATIE:

Een vaste prijs voor het maken van portretten of andere opdrachten is niet op voorhand vast te stellen. Veelal hangt dit af van de arbeidsintensiviteit. Dit wil zeggen dat het scheelt hoeveel personen er op moeten komen te staan, welke achtergrond U wenst, de afmetingen van het doek enz., enz.

Uiteraard krijgt U van mij een offerte na het inzenden van de foto waar vanaf ik ga werken en de opgave van de afmetingen. Wel vraag ik een aanbetaling van 25% na het accepteren van de offerte. Zolang er nog niets op het doek staat als alleen de houtskoolschets krijgt U deze terug bij annulering.

Alle schilderwerken worden in principe met olieverf gemaakt, tenzij U anders wenst. Ik voorzie ze van een vernislaag om beschadigingen en verkleuringen tegen te gaan. Vernis kan op verzoek met glans of mat.

De doeken worden zonder lijst afgeleverd, op verzoek kan ik wel de randen meeschilderen. 

Indien het adres om af te leveren te combineren is met verdere afspraken kom ik dit persoonlijk doen. In andere gevallen kunt U het doek afhalen of kan deze tegen betaling van verzend- en verzekeringskosten opgestuurd worden.