WELKOM BIJ ARTS OF NATURE

 

Mijn naam is Wilma Diesveld, aangenaam kennis te maken.

Wilma Diesveld

Ik ben geboren en opgegroeid in een dorp aan de kust, na mijn tienerjaren vertrokken en na vele rondzwervingen sinds enkel jaren weer terug. In mijn schooljaren bleek al dat ik een grote aanleg had voor alles wat met creativiteit te maken had. Zo tekende ik veel, schreef gedichten, boetseerde de meest fantasierijke figuurtjes en gaf regelmatig workshops in het plaatselijke buurtcentrum.

In het afgelopen jaar, waarin ik de gelegenheid kreeg om stil te staan bij allerlei gebeurtenissen in mijn leven ontstond de grote behoefte mijn gevoelens te verwerken op het witte linnen. Veel van mijn doeken hebben daarom ook een emotionele waarde die ik met behulp van gedichten/gedachten probeer over te brengen naar diegenen die herkenbare momenten in het leven hebben meegemaakt.

Ik ben mijn schilderhobby begonnen met een portret van mijn overleden vader. Hierop kreeg ik dusdanig veel reacties dat ik nu ook in opdracht portretten schilder. Enkele van mijn werken heb ik hier vanaf de schets tot het eindresultaat geplaatst, zodat ook U een kijkje kunt nemen bij de ontwikkeling van zo’n schilderij.

Gaat U mee met de rondleiding ? En mocht U na het bekijken van de expositie interesse hebben in één van mijn werken, mijn gedichtenbundel of zelf een opdracht willen plaatsen, neem dan gerust contact op.

Moge deze verzameling van mijn schilderijen en teksten een beetje troost, hoop en blijdschap brengen aan degenen die het aanspreekt.  

 

klik hier voor contactinformatie